sobota, september 01, 2007

Koper - Drava 2:1, 1 SNL

Nekaj foto utrinkov današnje tekme 7. kroga 1 Lige Telekom Slovenije v nogometu, katera se je odvijala na koprski Bonifiki. Zmagala je ekipa Kopra, končni rezultat je bil 2:1. Tako je Koper trenutno (bolj presenetljivo) na 2. mestu lestvice.

Sunday Ibeji v skoku, kliza mu Emeršič Mitja.

Volaš Dalibor, strelec obeh zadetkov za ekipo Kopra. Kot dokaz tistim, ki so ga videli že v drugi ekipi...

Primož Gliha. Legenda. Nikoli ne bom pozabil tekme v kateri je Primož zabil Hat-trick. Pisalo se je leto 1997, 2. April (in ne 1.) , semafor pa je na koncu tekme kazal 3:3. Pa še kraj zločina: Split. Kvalifikacije za Svetovno prvenstvo v nogometu 1998. Kasneje so hrvati dosegli v Franciji za njih zgodovinsko 3. mesto. Slovenci pa smo v kvalifikacijah pod vodstvom selektorja Verdenika dosegli 'poden vseh podnov' z osvojeno samo 1 točko, ravno to proti Hrvatom v Splitu. Ampak že čez dve leti so se za Slovensko repko začeli boljši (mnogo boljši) časi. Sedaj je trener NK Drave - to mu je bila šele 2 uradna tekma na klopi Drave, saj je bil dosedaj trener 'nove' Olimpije.


Sunday Ibeji - nogometni 'portret'

Kronaveter Rok in Rajčevič Aleksander nekje 'med oblaki'. Sem debelo pogledal ko sem na zapisniku tekme uvidel ime Kronavetra, saj se je na veliko pisalo, da je v Italiji, kjer naj bi bilo že vse dogovorjeno za prestop v ekipo Atalante.

Št. komentarjev: 0:

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov